Privat miljö

Ljus i våra hem och trädgårdar

Har Du någon gång tänkt på ljuset hemma? Har du köpt armaturer för att Du tyckt att de var snygga? Brukar Du köpa billiga LED eller lågenergilampor för att spara ström?

Det vanligaste är att man inte tänker så mycket på sin ljusmiljö. Varken hemma, på jobbet eller någon annanstans. Ofta köper vi armaturer för att vi tycker att de är snygga. Inte för att de ska vara funktionella. På samma sätt brukar det vara med lampor. Oftast köper man billigast möjliga utan tanke på kvalité eller funktion.

Det är just detta vi på Ad lumen kan hjälpa Dig med.

Många, ja de flesta som säljer lampor, armaturer och elmaterial säljer enbart produkter. Vi erbjuder vår fulla kompetens istället. Eftersom marknaden är så stor så säljer vi inte så många produkter för hem och trädgårdsmiljö men vi kan hjälpa Er att hitta de produkter Ni vill ha tillsammans med vår kompetens.

Kontakta oss så kommer vi hem till Dig för att kolla och prata. Vi vill gärna bekanta oss lite med Dig som bor där och själva bomiljön. Här nedan kan Du läsa mer om hur vi jobbar.

Du kan även dra ihop ett gäng och boka en kurs eller föreläsning.

Hur kan vi lysa upp just Din tillvaro?

För att skapa en ljusmiljö hemma hos Dig, utgår vi från vem eller vilka som bor där och vilka behov alla har. Man kan säga att vi har en checklista för att inte missa något och för att få en komplett bild. Här är en del av de frågor vi resonerar kring.

  • Målgrupp. Vem är Du eller Ni som bor? Är Ni en barnfamilj, studerande, pensionär?
  • Stil. Vad är just Din eller Er stil?
    Behov och funktion. Vilken typ av ljus behövs? Ska ljuset vara atmosfärskapande? Ska det vara starkt eller svagt? Vill man framhäva vissa saker eller kunna fokusera ljuset någonstans?
  • Miljö. Hur är boendemiljön utformad? Är det mycket ljusinsläpp från fönster? Högt eller lågt till tak? Ute eller inne? Hur ser det ut på elsidan?
  • Ekonomi. Vi räknar tillsammans med Dig fram en budget. Både på kort och lång sikt. Det vill säga både för inköp och för drift över tid. Vår ledstjärna när det gäller ekonomin är ”bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris”.
  • Design. När vi vet stilen och behoven så kan vi kolla på designen. Både den estetiska och den funktionella. För oss är den funktionella designen viktigare än den estetiska. Tänker man tvärt om, att man vill köpa en dyr designad armatur som bara är estetisk men ger ett undermåligt ljus så kan man lika gärna köpa en dyr Mingvas och hänga upp i taket. Det går att hitta armaturer med perfekt funktionell design som dessutom har en fin estetisk design.
  • Säkerhet. Till sist måste vi även kolla på säkerheten. Speciellt om det finns barn i hemmet eller äldre människor som börjar få svårt att se.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Ad lumen

Kanslihusvägen 5
281 35 Hässleholm

0727 173730

connyahs@adlumen.se