Scenkonst

Scenljus för fria teatergrupper och amatörteatrar

Att köpa en vara av kvalitet eller inte köpa. Det är frågan. Är det bättre att köpa något dyrt och kvalitativt än att satsa på något billigt och dåligt.

Som Shakespeare hade uttryckt det.

Det finns firmor som säljer kvalitativ belysningsteknik för scenbruk och det finns firmor som säljer billiga produkter av tveksam kvalitet.

De firmor som säljer på kvalitet, håller ofta ganska höga priser. Kundkretsen består oftast av större kunder som vet vad de vill ha och som har relativt feta plånböcker.

Firmorna som är mindre nogräknade med kvalitén men som ligger lågt i pris finner man oftast på nätet med säte i Tyskland eller Kina. Man kan finna guldkorn där men då ska man veta vad man letar efter.

Man kan även köpa begagnat men då måste man vara mycket noga med vem man köper av, var ifrån sakerna kommer och i vilket skick de är.

Vår inriktning
För att göra det lättare för fria teatergrupper och amatörteatrar vill vi dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter genom olika former av kurser och föreläsningar. Du kan även höra av dig till oss om du har något Du funderar över. Vi vill även kunna erbjuda kvalitativa produkter till priser som passar även plånböcker som innehåller mer scendamm än pengar.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Ad lumen

Kanslihusvägen 5
281 35 Hässleholm

0727 173730

connyahs@adlumen.se