Tjänster

Konsult och projekt

Som konsulter jobbar vi med att ge tips och goda råd inom ljus och belysning.

När vi jobbar med projektering är det en förlängning av konsultationen. Vi kan vara med från början i ett projekt och hela vägen genom processen ända fram till slutförandet.

Exempel på projekt är belysningsinstallationer och ljussättningar på museer, utställningar och scenproduktioner.

Ljussättning

Att ljussätta är vår specialité med cirka trettio års erfarenhet. Från början var det mest scenproduktioner men med tiden har det blivit många museer, utställningar, konstnärliga utsmyckningar. Idag kan vi erbjuda ljussättningar av allt. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi går igenom Era behov och förutsättningar. Därefter skapar vi ändamålsenliga ljussättningar som passar.

Tjänsten ingår som en av de viktigaste delarna i projekttjänsten.

Kurser och föreläsningar

Vi skräddarsyr kurser eller föreläsningar om ljus ur olika synvinklar. Först pratar vi genom Era behov och vad Ni vill veta mer om. Sedan utformar vi kursen eller föreläsningen så den passar och på rätt nivå så alla förstår.

Läs gärna mer om kurser och föreläsningar här.

Service, installation och tekniska lösningar

  • Vi servar Er belysningsutrustning, byter ut det som behövs och berättar vad Ni kan göra själva. Tjänsten passar bland annat butiker, museer, fotostudios, olika former av scenrum.
  • Vi installerar nya belysningsanläggningar i alla storlekar. Denna tjänst ingår när Ni anlitar oss för projektering. Tjänsten passar till museer, butiker, alla typer av offentliga miljöer där det finns konstnärlig utsmyckning, privata hem och trädgårdar med mera.
  • Genom åren har vi fått rykte om oss att vi kan hitta lösningar där alla andra gått bet. Speciellt när det gäller ljussättningar men även tekniska lösningar. Ju klurigare dess då roligare tycker vi.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Ad lumen

Kanslihusvägen 5
281 35 Hässleholm

0727 173730

connyahs@adlumen.se